liza_gazdival
Kutyás életformám 16 évesen kezdődött. Első kutyámat, a rendkívüli tanulékony schnauzer-labrador keverék Rexit menhelyről hoztuk el és 15 évig aranyozta be napjaimat. Rexi mellé fogadtunk be egy 6 hónapos vizslát, Kittyt. Ezzel a mozgékony, ruganyos vizslalánnyal kezdtem el az ismerkedést, az akkor újdonságnak számító kutyás sporttal, az agilityvel.
Visszatekintve, Rexi taníthatóságának sikere jelentette azt az alapot, mely azóta is fontos nekem: nagy hangsúlyt fektetek a kutyanevelésre. Érdeklődésem egyre intenzívebben fordult a "kutyázás" felé. Minden érdekelt ami a kutyákkal kapcsolatos, ezért is jelentkeztem a kutyakozmetikus tanfolyamra, melyet 1991-ben kitűnő minősítéssel elvégeztem.
 
LIZA, Airedale terrier kutyám meggondolt választás eredménye. A fajta tulajdonságai az elvárásaimnak teljességgel megfeleltek. A Jumper Hunter kennelnév ötletét Liza természete és egyénisége sugallta. A Kennel, Liza első almából megtartott lányával, Zeldával bővült, akivel már számos kiállítási címet is szereztünk.

bedlington zephyr velem

Kennelünkbe 2004-ben Olaszországból, Raffaella Gammella tenyésztő - Colacoda - kenneléből érkezett első Bedlington terrierem Celestial Harmony 'Zephyr'.
Köszönet Raffaellának a gyönyörű Zephyrért, érkeztével régi álmom teljesedett be.
Zephyr számos eredménnyel igazolta, hogy fajtájában magas minőséget képvisel, és ezt a minőséget igyekszem az utódoknál is megtartani. A bedlington terrier teljesen elvarázsolt különleges küllemével, különleges természetével, így Zephyr egyik lányát, Dezmint megtartva biztosítottam, hogy kennelemben továbbra is - megfelelő párválasztás által - minőségi kiskutyákkal örvendeztethessem meg leendő tulajdonosaikat.

Szépségük mellett fontos nekem, hogy boldog kutyaéletük is legyen, így szellemileg és fizikailag is megmozgatva őket, agilityznek, valamint coursingen és agárpályán élhetik ki agaras ösztönükből fakadó futás iránti szenvedélyüket.

Örömöm kiteljesedik még az utódaikban, akik szintén gyönyörű eredményekkel szerepelnek kiállításokon, kutyás sportokban, ösztönsportokban, és ezt a törődést köszönöm a nagyszerű gazdáknak is!
A tulajdonosokkal kapcsolatot tartva, segítséget nyújtok nevelés, tanítás területén, és baráti találkozókat szervezve "építjük bedlingtonos csapatunkat".  :)

Kiállítások és a tenyésztés mellett, mindegyik kutyám fő szerepe:  a család kedvencei.


Tenyészetünkben igényesen tartott és nevelt kutyákat talál.